DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI...

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI..."YETENEK PAYLAŞIM SAATİ"

Milli Eğitim Bakanlığı'nca bu yıl uygulanmaya başlanan 'Dönem Sonu Faaliyet Haftası ' programı,  okulumuzda çeşitli etkinliklerle uygulanıyor.Hafta boyunca ,yapılacak etkinliklerle öğrencilerin dil bilgisel ve hitabet yeteneklerini geliştirmesi, yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yaşaması, keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmeleri hedeflendi.

Bu kapsamda okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin  şefliğinde  melodika konseri verdiler.   'Yeteneğini Paylaş ' etkinliğini  gerçekleştiren öğrencilerimizi ve değerli öğretmenleri Yunus Emre Akyol'u tebrik ederiz.

17.01.2024 69

17-01-202417-01-202417-01-2024